Zomerse nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland

Namens alle partners* nodigt VNO-NCW u van harte uit voor hét event van het jaar waar ondernemers en bestuurders uit de regio elkaar ontmoeten. Op 7 juni vanaf 16.30 uur is VNO-NCW te gast bij de Bogerd in Druten.

We starten de bijeenkomst met de overdracht van de voorzittershamer van VNO-NCW Hans van Zuijdam draagt na jaren van fantastisch voorzitterschap het stokje over aan Kenny van Oort. Kenny is al langer bestuurslid en wij zijn erg blij dat hij voorzitter wil worden.

Onze hoofdspreker van deze zomerse nieuwjaarsbijeenkomst is Ton Hillen, voorzitter bestuur Heijmans. Hij zal vertellen over de ontwikkelingen rondom woningbouw en uiteraard rondom dit mooie bedrijf. Ontmoet deze topman en ga het gesprek aan!

In aansluiting op het programma wordt er een heerlijk buffet verzorgd en is er volop de gelegenheid om met elkaar te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken. Dit alles onder muzikale begeleiding van The Passengers! We kijken ernaar uit elkaar weer live te zien en verheugen ons op je komst. Zorg dat je erbij bent, deze bijeenkomst wil je niet missen!

Programma16.30 – 17.15 uur    Inloop met koffie17.15 – 17.25 uur    Welkomstwoord voorzitter VNO-NCW Rivierenland Hans van Zuijdam17.25 – 17.45 uur    Overdracht voorzittershamer VNO-NCW Rivierenland17.45 – 18.15 uur    Gastspreker Ton Hillen, voorzitter bestuur Heijmans18.15 – 20.00 uur    Buffet, muziek en netwerken

KLIK HIER VOOR AANMELDING*Bouwsociëteit Rivierenland, Bedrijvenkring West Betuwe, Kring Culemborgse Bedrijven, Bedrijvenkring Bommelerwaard, Ondernemerscoöperatie Tiel, Betuwe in Zaken en Ondernemend Maas en Waal, JCVANKESSEL Bouw, AT&C, Cortex, Rabobank West Betuwe en Babypark Kesteren.

 

The event is finished.

Datum

07 06 22
Expired!

Tijd

16:30 - 22:00

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.