Projecten

Projecten

Uit de vele ideeën die ondernemers uit de gemeenten Druten, Wijchen en West Maas en Waal hebben bedacht tijdens een brainstormsessie in februari, zijn de volgende drie projecten gestart. Deze projecten kunnen alleen slagen als ondernemers zelf actief bijdragen, om zo hun bedrijf én Land van Maas en Waal beter op de kaart te zetten.


DE VELE GEZICHTEN VAN MAAS EN WAAL

Groeien door gebruik te maken van al het moois dat er al aanwezig is in onze regio.

Toelichting:

Veel activiteiten en voorzieningen vullen elkaar aan. Door het combineren van bedrijven, activiteiten en evenementen en het maken van arrangementen kun je bezoekers langer binden. Belangrijk hierbij is dat ondernemers elkaar beter kunnen vinden.

De eerste stap is daarom het onderzoeken van de haalbaarheid van een online platform voor de ondernemers, met duidelijke categorieën en eenvoudige zoekmiddelen. Via dit platform kunnen ondernemers inspiratie opdoen en elkaar opzoeken om samen producten en arrangementen te maken. Zonder al te veel kosten kan hiermee het eigen bedrijf en tegelijkertijd de regio beter worden geprofileerd. Een eerste inventarisatie is gemaakt, maar deze is zeker niet volledig. Dus heb je aanvullingen, mail deze naar streekcoördinator Caroline Verhees.

Download hier de PDF.

Nodig: ondernemers die willen meedenken hoe we dit platform kunnen realiseren.

Zie je mogelijkheden met jouw bedrijf? Mail of bel met streekcoördinator Caroline Verhees: streekcoordinator@ondernemendmaasenwaal.nl
Telefoon: 06 29 08 68 39

 

TROTS OP MAAS EN WAAL

Eropuit uit in eigen regio!

Toelichting:

Door verkrijgen van spaarpunten bij de dagelijkse boodschappen in de supermarkten kunnen inwoners sparen voor (korting op) een streekproduct, activiteit of arrangement in Land van Maas en Waal.

Het resultaat: meer beleving en daardoor meer betrokkenheid met de vele mogelijkheden in eigen regio. Inwoners zijn de beste ambassadeurs en door deze actie wordt de trots op Maas en Waal meer uitgedragen, ook buiten de regio.

Nodig: ondernemers die willen helpen dit project te realiseren.

Zie je mogelijkheden voor jouw organisatie? Mail of bel met streekcoördinator Caroline Verhees: streekcoordinator@ondernemendmaasenwaal.nl
Telefoon: 06 29 08 68 39


OPEN MAAS EN WAAL

Ondernemers in Maas en Waal presenteren zich!

Toelichting:

Gedurende een dag is Land van Maas en Waal een grote regionale bedrijvenbeurs met gratis toegang.

Gemeenten, culturele organisaties, ondernemers in en buiten de vrijetijdssector: iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen wijze door de deur op deze dag open te zetten en belangstellenden te informeren.

Voor een idee zie http://www.obddrenthe.nl/

De voorlopige datum is al geprikt: 2 juni 2018

Nodig: ondernemers die willen helpen dit project te realiseren.

Zie je mogelijkheden voor jouw organisatie? Mail of bel:
info@ondernemendmaasenwaal.nl
Telefoon: 0487 840697