Businessevent Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023 GENOMINEERDEN BEKEND!

De jury heeft afgelopen vrijdag aan de organisatie de namen van de genomineerden bekend gemaakt en was zeer tevreden over het niveau van de inzendingen in de drie categorieën.De jury bestaat uit Peter de Waal, John Kusters, Jos van den Broek, Sam Enzerink en voorzitter Pieter Bisschop.

“Het is altijd inspirerend om de inzendingen te lezen, waaruit passie voor ondernemerschap en de regio blijkt. Zeker ook complimenten voor de ondernemers, die niet tot de top 3 behoren. Hun inzendingen waren ook goed, maar we moeten keuzes maken. Iedereen kan genieten en trots zijn op een mooie voordracht en de aandacht daarvoor in de regio.”

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023

Megens Installaties B.V. – Jos Ruijs

Hux Sport – Theo en Hil de Jong

Meraqi – Judith en Igor Langeveld

Talent Award Maas & Waal 2023

Bistro de Bolle – Harold van der Borgh en Swen Wigmans

Kinderdagverblijf Groei en Bloei – Eliza Strik – van Eck

SAARS Voeding – Sara de Jong en Fanny van de Pol

De Gouden Kraaij Award 2023

Megens Installaties B.V. – Jos Ruijs

Huisman Etech Experts B.V. – Peter en Rob Huisman

Shots BV – Hein Schouten Zorgcentrum St Barbara – Mariël Kolvenbach

De genomineerden worden eind augustus/begin september bezocht door de jury en een accountant. Deze laatste zal een 1 op 1 gesprek voeren en geen cijfers delen met derden, ook aan de jury niet en zijn bevindingen in algemene termen doorgeven. Op 12 september is er in het bijzijn van de jury en partners van het businessevent een pitch bijeenkomst.

Op 16 november de feestelijke uitreiking in Bogerd Druten.
Kaarten hiervoor kunnen besteld worden via www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl . Leden van de aangesloten verenigingen ontvangen een korting op de een entreekaart.