Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023

16 november 2023 @ 19:00 - 23:00

Beste Ondernemer,

Op donderdag 16 november wordt het business event de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023 weer georganiseerd. Tijdens een feestelijke avond in Bogerd Druten is de bekendmaking en prijsuitreiking aan de winnaars van de titels Ondernemer van het Jaar Maas & Waal, Talent Award Maas & Waal, De Gouden Kraaij Award en De Winkel van het jaar Maas & Waal. U geniet volop van bedrijvig Maas & Waal en krijgt een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven uit de regio.

SAMENWERKING EN VERBINDING

Ondernemend Maas & Waal is de initiatiefnemer van dit event en wil bijdragen aan een goed ondernemersklimaat in Maas en Waal, een leven lang ontwikkelen en aan leefbaarheid en welzijn. Door COVID 19 is het alweer even geleden, dat het business event plaats vond. De laatste titels in 2019 gingen naar Van Raaij Groenverzorging, Pluimvee Beijer VOF en Steel & Stockings.

 

VOORDRAGEN

Bent u trots op uw bedrijf en mensen en/of heeft u respect voor de prestaties van andere ondernemers. Aarzel niet en draag uzelf en/of hen voor. Er zijn dit jaar vier categorieën:

  1. De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023
  2. Talent Award Maas & Waal 2023 (een bedrijf dat >2 jaar en < 5 jaar bestaat)
  3. De Gouden Kraaij Award 2023 ( een bedrijf met > 2 werknemers en dat > 2 jaar bestaat)
  4. De Winkel van het Jaar Maas & Waal 2023 (LET OP! Dit is een publieksprijs en hiervoor kan men vanaf 1 september tot 1 oktober stemmen op de shortlist via de website www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl )

    Draag uw kandidaten voor vanaf 1 mei tot 1 juni 2023 met toelichting. Vul het formulier op de website www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl  in en/of stuur uw inzending naar info@ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl.Op 21 juni worden de shortlists bekend gemaakt in de vier categorieën en in juli de genomineerden in de categorieën Ondernemer van het Jaar Maas & Waal,  Talent Award en De Gouden Kraaij Award. De genomineerden voor de Winkel van het Jaar worden op 10 oktober bekend gemaakt. VOLG het event op Facebook #ondernemermaasenwaal . 

JURY CRITERIA

De jury let vooral op het ondernemerschap, de bedrijfsvoering, strategie, visie op innovatie, communicatie, duurzaamheid, personeelsbeleid, sales en marketing. U kunt op www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl de criteria per categorie lezen.

NOTEER 16 NOVEMBER – BESTEL UW ENTREEKAART
Wij verwelkomen u graag persoonlijk op donderdag 16 november. Bestel via de website uw entreekaart.
Leden van de verenigingen ontvangen 10 euro korting.

Wij vertrouwen op uw inzending en samen met u beleven we een mooi businessevent.
Trots op bedrijvig Maas & Waal.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Yvonne van der Bend & Niels Gijsbers
tel. 06 42 35 43 06 – email; info@ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl
www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl

Gegevens

Datum:
16 november 2023
Tijd:
19:00 - 23:00