Ondernemers verenigingen

Onze partners

Dit zijn de ondernemersverenigingen die bij ons aangesloten zijn.

Business Club Maas en Waal
Business Club Maas & Waal

Op initiatief van enkele Maas en Waalse ondernemers is eind 1990 de Business Club Maas & Waal opgericht. De belangrijkste drijfveer achter de oprichting van de Business Club was de overtuiging dat informele contacten tussen ondernemers een onmisbare schakel vormen in succesvol ondernemerschap. Een gegeven dat wordt erkend door vele ondernemers, want inmiddels telt de Business Club zo’n vijftig leden, afkomstig uit Maas en Waal en in toenemende mate daarbuiten. Informele contacten tussen ondernemers vormen een onmisbare schakel in succesvol ondernemerschap!

Ondernemers De Gouden Ham
Ondernemersvereniging De Gouden Ham

Al meer dan 100 bedrijven en instellingen vanuit uit de dorpen Maasbommel, Alphen, Appeltern en Altforst zijn lid. Ook bedrijven van buiten deze dorpen in de gemeente West Maas en Waal die een goede reden hebben om lid te worden zijn van harte welkom.

Ondernemers Ontmoeten
Ondernemers Ontmoeten

Ondernemers Ontmoeten is een club van enthousiaste ondernemers die elkaar zo’n twintig keer per jaar ontmoeten om te netwerken en met elkaar te delen. De leden van Ondernemers Ontmoeten wisselen contacten, kennis en ervaringen uit en helpen elkaar bij het vergroten van hun ondernemerssucces. Naast de driewekelijkse ontbijtontmoetingen op woensdagochtend, ontmoeten de leden elkaar tijdens interessante bedrijfsbezoeken, inspirerende bijeenkomsten met andere netwerkverenigingen en gezellige uitjes.

Verassend Leeuwen
Verrassend Leeuwen

Beneden-Leeuwen kent een breed scala aan verrassende, professionele maar vooral klantvriendelijke ondernemers. Gezamenlijk dragen zij de consument een warm hart toe! Zo’n dorp verdient een krachtige ondernemersvereniging welke samen met haar leden de belangen van de ondernemers onder elkaar en richting de gemeente en de provincie behartigt.

Ook aansluiten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contact menu.