Nieuws

Welkom op de nieuwspagina. Lees hier de nieuwtjes met betrekking tot het Land van Maas & Waal. 

WEBINAR GEZONDE WERKVLOEREN

Hierbij een persoonlijke video-boodschap van Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage

In de videoboodschap nodigt Jochem jou en alle ondernemers uit Maas en Waal uit om deel te nemen aan het webinar Gezonde Werkvloeren Rivierenland. Tijdens het webinar neemt Jochem de deelnemers mee in de wereld van vitaliteit en biedt hij hen praktische handvatten hoe zij hun slaap, voeding, beweging en ontspanning op een positieve manier kunnen beïnvloeden.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 23 juni om 11.00 uur. Deelname is gratis. 
Meld je aan via onderstaande knop.

SUEZ is partner van OMW voor het inzamelen van grond- en reststoffen.

Wij (SUEZ) staan ervoor om afval op een duurzame manier te verzamelen en te verwerken. Wij helpen daarom bedrijven door middel van afvalscans om ‘groener’ te ondernemen en rest afval te verminderen. Op lange termijn zal afval scheiden leiden tot een vermindering van de totale kosten die u aan afvalverwerking kwijt bent. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek óf afvalscan, bel of mail me gerust!

 Contactgegevens

Wouter Hafkamp – Accountmanager SUEZ Recycling

06-10948479

Wouter.hafkamp@suez.com


Een hypotheek voor ondernemers. 

 Als ondernemer wil je het maximale halen uit jezelf en je onderneming, zodat je je bedrijf kunt laten groeien en kunt inspelen op de snel veranderende wereld. Een belangrijke stap als het gaat om persoonlijke groei is o.a. het kopen van een woning. Dat kan in de huidige markt best een uitdaging zijn, vooral als startende ondernemer. Maar vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Hypotheek voor ondernemers

Of je op dit moment een hypotheek kunt krijgen, hangt van meerdere factoren af. Ben jij vooral druk met de groei van jouw onderneming maar ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor het kopen van een woning? Laat je informeren over dit onderwerp tijdens het Seminar ‘Woning kopen voor ondernemers’ in de Metropole in Druten.

Rondleiding Classic Cars

Metropole Druten herbergt een unieke collectie exclusieve automobielen: oldtimers, youngtimers en newtimers. Deze bijzondere privécollectie is het resultaat van een jarenlange wereldwijde zoektocht van ondernemer Frans van Haren naar klassieke, vintage en exclusieve automobielen.

Deze unieke autocollectie laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Het programma start daarom met een rondleiding op locatie. Hierna nemen een aantal ervaringsdeskundigen je in café Mille Miglia mee in de mogelijkheden voor ondernemers voor het kopen van een woning. 

Datum en locatie

Dinsdag 17 maart 2020

Metropole DrutenMeubellaan 1 Druten

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee

19.30 uur Woord van welkom

19.35 uur Rondleiding Classic Cars

20.00 uur Ondernemer aan het woord: ervaring uit de praktijk

20.30 uur Mogelijkheden kopen woning voor ondernemers

21.00 uur Netwerkborrel

 22.00 uur Einde avond

Vragen: neem contact op met: bedrijven.mwob@rabobank.nl 


Geslaagde nieuwjaarsreceptie
23 januari 2020

Samen sta je sterker!

De Nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Maas & Waal was bij feestzaal ’t Centrum te Dreumel. De receptie was dit jaar ook weer goed bezocht. Hans Voshol keek terug naar een goed 2019.

Maar kijkt ook zeker positief vooruit!

Nieuwe website!

Vanaf heden is onze nieuwe website in gebruik. We hopen op deze manier een duidelijke en overzichtelijke manier te creëren van alle activiteiten rondom de aangesloten verenigingen. 

Wij danken Erico Schiks fotografie voor het aanleveren van de foto’s uit Maas & Waal. 

Mocht je een nieuwtje hebben, laat het weten en wellicht komt het op deze pagina te staan!